Kalajoen Teräs Oy

Kalajoen Teräs Oy on konepaja- ja asennustoimintaa harjoittava yritys, joka sijaitsee Pohjanlahden rannikolla, Kalajoella, Kokkolan ja Raahen puolivälissä.

Kalajoen Teräksen toiminta-ajatuksena on myydä, valmistaa ja asentaa kannattavasti korkealaatuisia teräsrakenteita ja -tuotteita tilaajan suunnitelmien ja ohjeiden mukaan.

Nykyinen asiakaskuntamme koostuu maanrakennusliikkeistä, rakennusliikkeistä, julkisyhteisöistä ja toisista konepajoista sekä kone- ja laitevalmistajista. Tuotteistamme valtaosan muodostavat siltojen kaiteet ja varusteluosat, julkisten tilojen ulkorakenteet (esim. katokset) ym. konepajatuotteet sekä asennuspalvelu. Liikeideamme mukaan pyrimme auttamaan asiakkaitamme menestymään, toimittamalla hyviä tuotteita kohtuulliseen hintaan, luotettavasti ja joustavasti. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja toimintatapojamme, jotta pystymme vastaamaan meille asetettuihin haasteisiin.

    FI merkki_sininen  Inspecta_logo_Grey ce_marking_logo EN 1090    https___www.tilaajavastuu.fi_wp-content_uploads_2015_04_luotettavakumppani_RGB_-jpg-

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.