Meille töihin!

Suunnitteluinsinööri

Kalajoen Teräs Oy on vuonna 1996 perustettu Kalajoella toimiva konepaja- asennustoimintaa harjoittava yritys. Toteutamme tehokkaasti korkealaatuiset teräsrakenteet ja -kaiteet sekä varusteet siltoihin. Yrityksemme tunnetaan laadukkaasta asennuksesta ja alan teräksisestä osaamisesta.

Vahvistamme joukkoamme suunnitteluinsinöörillä, joka huolehtii teknisten piirustusten laatimisesta siten, että tuotanto voidaan suorittaa tehokkaasti ja piirustusten mukaan valmistetut tuotteet täyttävät kaikki niille asetetut vaatimukset.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotannon kuvien suunnittelua. Tulet valmistelemaan töitä tuotantoon ja tekemään menetelmäsuunnittelua tuotannon kanssa. Päivittäisiä rutiineja ovat mm. tilausten käsittely, materiaalien ja tarvikkeiden tilaaminen sekä kilpailuttaminen. Sinulla tulee olla kykyä hallita aikatauluja sekä priorisoida työtehtäviä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, teknisen piirtämisen hallintaa ja hyvää 3D-hahmotuskykyä. Käytössämme olevat ohjelmistot ovat Autodesk Inventor ja AutoCad.

Arvostamme myös sujuvaa kommunikointia asiakkaidemme kanssa sekä huolellista ja tarkkaa työotetta.

Lähetä hakemuksesi 12.11.2021 mennessä osoitteeseen tapani.karja@kalajoenteras.fi. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa

Tapani Kärjä, p. 040 5560 171